Våra Bolag

E-shopen är en heltäckande leverantör av allt det dagliga som behövs på en arbetsplats. Kontorsmaterial ,arbetsplatsutrustning
samt spillskydd, invallning för en ren och säker arbetsmiljö. Med oss är du alltid säker på din arbetsplats för att värna om säkra och rena arbetsmiljön

För mer info kontakta oss på pe@exalpartnergroup.com

 

Talent ME

Talent ME är ett specialiserat konsultbolag i bemannings- och rekryteringsbranschen. Drivkraften är att optimera kompetensen i företags organisations- och affärsutveckling. Talent ME har lång erfarenhet av professionell bemanning och rekrytering och en tydlig arbetsmodell för uppdragen.

Αγάπη

Det uttalas agápi och betyder kärlek på grekiska. Kärlek är på många sätt hjärtat i de produkter du kan köpa här. Både den grekiska husmanskosten och framställningen av produkterna präglas av äkthet och småskalighet där omsorgen om råvarorna är utgångspunkten i allt. Flera av de producenter du hittar här har lärt sig hantverket från grunden, ofta inom familjen. Mer genuint än så kan det knappast bli. Det grekiska köket är som bekant ett typiskt medelhavskök där olivolja, grönsaker, fisk, kött, vin och bröd utgör basen för ett gott och hälsosamt leverne.  

Jag som grundat Hellas Food & Kitchen heter Pavlos Efstratiadis, är svensk med rötter i Grekland. Jag importerar produkterna direkt från utvalda leverantörer som har samma syn på det goda som jag har. Via den här webbshopen vill jag erbjuda allt det goda Grekland står för – doften av medelhav, känslan av landsbygdens jord och inte minst kärleken till den grekiska matlagningen. Men också kärleken till Sverige och svenskarna. Två länder som för mig betyder allt. Därför finns också det svenska gula med i logotypen.

Välkommen till Hellas Food & Kitchen
Delikatessprodukter, ekologiska och veganska livsmedel

Om oss

Hos oss hittar ni ett brett utbud av produkter för att garantera miljösäkringen på er arbetsplats, vi har allt från sopsäckar och avfallskärl till brandskåp och invallningar.