Våra Bolag

Hermes Riv & Håltagning

Hermes Riv & Håltagning är experter på alla typer av rivningar i samband med ny- och ombyggnad, renoveringar och skador. Företaget erbjuder komplett sanering av bostads-, kontors- och industrimiljöer och är licensierade att utföra asbest- och PCB-sanering. Hermes utför även håltagning av väggar, valv, betong och platta på mark. Kunder är bygg- och fastighetsbolag, men även privatkunder.

För mer info kontakta oss på pe@exal-group.com

E-shopen

Företaget erbjuder cirka 35 000 artiklar för små och stora företag, privat och offentlig sektor. Men även privatpersoner är välkomna att handla via e-shopen. Bra priser förstås!

 

För mer info kontakta oss på pe@exal-group.com

 

Mellon Cleantech

Mellon Cleantech erbjuder professionella användare ett heltäckande och prisvärt sortiment av städutrustning, städmaskiner, spillskyddsprodukter och hygienartiklar för en ren och säker arbetsmiljö. Mellon har 30 års erfarenhet av branschen

För mer info kontakta oss på pe@exal-group.com

Talent ME

Talent ME är ett specialiserat konsultbolag i bemannings- och rekryteringsbranschen. Drivkraften är att optimera kompetensen i företags organisations- och affärsutveckling. Talent ME har lång erfarenhet av professionell bemanning och rekrytering och en tydlig arbetsmodell för uppdragen.