Våra Bolag

E-shopen är en heltäckande leverantör av allt det dagliga som behövs på en arbetsplats. Kontorsmaterial ,arbetsplatsutrustning
samt spillskydd, invallning för en ren och säker arbetsmiljö. Med oss är du alltid säker på din arbetsplats för att värna om säkra och rena arbetsmiljön

För mer info kontakta oss på pe@exalpartnergroup.com

 

Mellon Cleantech

Mellon Cleantech erbjuder professionella användare ett heltäckande och prisvärt sortiment av städutrustning, städmaskiner, spillskyddsprodukter och hygienartiklar för en ren och säker arbetsmiljö. Mellon har 30 års erfarenhet av branschen

Mellon Dine erbjuder ett heltäckande och prisvärt sortiment inom glas, porslin, bestick, köksutrustning och catering för proffs- och konsumentmarknaden.

För mer info kontakta oss på pe@exal-group.com

Talent ME

Talent ME är ett specialiserat konsultbolag i bemannings- och rekryteringsbranschen. Drivkraften är att optimera kompetensen i företags organisations- och affärsutveckling. Talent ME har lång erfarenhet av professionell bemanning och rekrytering och en tydlig arbetsmodell för uppdragen.

Genuine Swedish Pizza Made With Love

Vi tycker att den bästa pizzan i världen kommer från Sverige. Med lokala råvaror tillagas vår pizza från grunden och nu startar resan med att erbjuda svensk pizza i världsklass till hela Sverige.

Made With Love

Pizza är vår passion och vi gör allt för att leverera den bästa tänkbara matupplevelsen för dig. Vår meny är modern med inspiration hämtad från det Italienska köket som vi uppdaterat med mat-trender från alla världens hörn – och alltid till bästa möjliga kvalitet.

Best served Local

På Crust Pizza Lab är vi noggranna med vad vi serverar. Vår mat tillagas med färska ingredienser som levereras dagligen till våra kök. Våra olika pizzadegar (Crusts) tillagas enligt egna hemliga recept och våra långkok puttrar i timmar på spisen i låg temperatur. Vi pressar färsk lime och citron som smaksättare, vi förbereder och mixar våra hemlagade såser och vi hackar den krispiga Cosmopolitan-salladen – allt för hand varje dag.

Food That Cares

Vi på Crust Pizza Lab förstår att livsmedel har en stor påverkan på moder jord och att vi alla har ett ansvar för att skapa en bättre framtid. Därför samarbetar vi med handplockade leverantörer och producenter som delar våra värderingar och vårt synsätt. Vi erbjuder flera växtbaserade rätter på vår meny så att du som väljer vegetariskt eller veganskt alltid hittar något nytt och spännande. Våra pizzakartonger är specialdesignade för att både vara snygga och funktionella. Lock och botten är separata, för att bottendelen ska kunna användas som pizzatallrik. Våra pizzor är alltid slicade i fyra perfekta bitar för att ätas direkt utan bestick. Kartongen återvinns och det behövs ingen disk.

Eftersom detta är en franchise  kedja så äger vi endast butiken på denna adress C/O Crust Pizza Lab, Järnvägsgatan 39 21614  LIMHAMN

Läs mer här